Arashilta uusi sinkku helmikuussa 2015

Viisihenkisen poikabändin Arashin uusin albumi ”The Digitalian” tuli markkinoille lokakuussa 2014 ja uusin single ”Sakura” julkaistiin helmikuun 2015 lopulla, mennen saman tien Oriconin sinkkulistan kärkeen. Kyseessä ei siis tosiaankaan ole suurelle tuntematon yhtye Japanissa eikä muuallakaan maailmassa.

Arashi on eittämättä yksi suosituimmista pop-bändeistä kotimaassaan. Viiden jäsenen bändi sai alkunsa vuonna 1999 ja ensimmäinen albumi tuli markkinoille saman vuoden lopulla. Läpimurto tapahtui myrskyn lailla – arashi tarkoittaa suomeksi myrskyä – kun bändistä tuli ensimmäinen artisti, jonka single oli ykkösenä Oriconin vuosittaisella listalla kahtena vuotena peräkkäin, vuosina 2008 ja 2009. Yhtyeen suursuosio varmistui viimeistään seuraavana vuonna 2010, kun kaikki Arashin kuusi julkaistua sinkkua menivät Oriconin singlelistan top kymppiin! Arashi oli myös Japanin eniten myyty ja tuottoisin bändi 15-vuotisjuhlavuonnaan 2014.

Arashi kuuluu Johnny and Associates -talliin, josta moni japanilainen popartisti on ponnistanut pinnalle pitkän ja harkitun imagonluomisen sekä koulutuksen jälkeen. Bändin jäsenet ovat kunnostautuneet myös elokuvien saralla ja bändi on myös tuttu näky televisiossa ja mainoksissa.