EXILEltä uusi levy maaliskuussa 2015

Japanilaista menevää poppia edustava, Avex -levyhtiön EXILE on esimerkki japanilaisesta poikabändistä. Erikoista on, että bändissä on peräti 19 jäsentä! Tosin roolit bändissä on jaettu niin, että vain pieni ryhmä laulaa ja toiset tanssivat sydämensä kyllyydestä taustalla. Bändin tyyliin kuuluukin tyylikkäät tanssikoreografiat ja bändin voidaankin sanoa olevan lauluyhtyeen sijaan ennemminkin viihdytysjoukko. Niin tai näin, EXILE on ehtinyt kylvämään menestystä niin kotimaassaan Japanissa kuin myös rajojen ulkopuolella.

Tämän yhden Japanin suosituimmista J-popbändeistä musiikkityyli on sekoitus R & B:tä ja hip hopia. Tyyli on valtavirtaa, radioystävällistä ja koko bändin imago on erittäin tarkkaan harkittua. Myös tanssiliikkeet ovat luonnollisesti pitkälle kehiteltyjä taiteen näytteitä, jotka nousevat oikeastaan musiikin kanssa yhtä tärkeään asemaan. Lavalla ja videoilla EXILE on erityisen näyttävä ja vauhdikas porukka. Muihin japanilaisiin poikabändeihin verrattuna heidän sanotaan olevan maskuliinisempia, mikä vetoaa tyttöfanien lisäksi myös poikiin.

Exilen uusi albumi ”19 Road to Amazing World” julkaistaan 25. maaliskuuta 2015. Levyltä on jo julkaistu fanien iloksi värikäs ja vauhdikas musiikkivideo ”Dance into Fantasy”, joka jää varmasti päähän soimaan. Käypä vaikka kuuntelemassa YouTubessa!