Mr. Childreniltä uusi albumi kesällä 2015

Mr. Children, tai kuten fanit bändiä kutsuvat, Misuchiru, on kiistatta yksi Japanin suosituimpia ja menestyneimpiä rockbändejä. Bändi on perustamisvuotensa 1987 jälkeen myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä.

Bändin perustivat vuonna 1987 neljä koulukaveria. Suuremman yleisön tietoisuuteen bändi nousi vuonna 1992 heidän ensimmäisellä albumillaan ”Everything”. Ensimmäinen suuri hitti tuli kuitenkin vuonna 1994 julkaistusta ”Innocent World” -singlestä ja samana vuonna julkaistu albumi ”Atomic Heart” on edelleen bändin myydyin levy. Liki kolmenkymmenen vuoden jälkeen perustamisesta bändi on edelleen suosittu ja se jaksaa uudistua ja tehdä edelleen tehdä edelleen uutta musiikkia.

Mr. Childrenin musiikki on mielenkiintoinen yhdistelmää itää ja länttä. Se on selkeästi länsimaista aikuisrokkia, mutta siitä voi löytää myös japanilaisen fiiliksen.

Vuoden 2014 marraskuussa Mr. Children julkaisi kauan odotetun uusimman singlensä ”Ashioto”. Vuodenvaihteessa Mr. Childrenin fanit saivat ilouutisen, kun bändi ilmoitti julkaisevansa yli kahden ja puolen vuoden odotuksen jälkeen uuden studioalbumin nimeltä ”Reflection” vielä vuoden 2015 aikana. Albumin on suunniteltu julkaistavan kesäkuun 4. päivä, eli samana päivänä, jolloin Mr. Children päättää keväisen Tour 2015 Reflection -kiertueensa Japanissa.